Over ons

Meer over Prinsen & Prinsessen

Waarom Prinsen & Prinsessen?

Het idee om een babyspeciaalzaak te starten was eigenlijk een kinderdroom van Roosje Poesen. In 2012 voegde ze dan ook de daad bij het woord en doopte ze haar babywinkel Prinsen & Prinsessen.

Het concept is eenvoudig: kwalitatieve babyspullen en een winkel waarin je rustig de tijd kan nemen om te kiezen tussen alle kleertjes, meubels, kinderwagens en andere zaken om je baby te verwelkomen.

Ons verhaal

Vanuit haar opleiding als vroedvrouw weet Roosje wat er leeft bij mensen die een kindje verwachten. Er is heel wat voor te bereiden en er is vooral ook heel wat materiaal nodig. De missie van Prinsen & Prinsessen is om je te helpen bij alle keuzes zodat je prinsje of prinsesje alles krijgt wat hij of zij nodig heeft.

 

Contacteer Ons

Merken met meerwaarde

In onze collectie vind je enerzijds de gebruikelijke benodigdheden van de klassieke babymerken. Verder vind je ook babykleding en andere spullen uit het luxesegment.

Enkele keren per jaar trekken we naar de showrooms van modehoofdsteden als Milaan en Parijs om de nieuwste trends te spotten en in ons aanbod op te nemen. Zo hebben we altijd nieuwe seizoenscollecties voor je baby.

 

Nieuwe winkel

De vestiging in hartje Brasschaat is niet de eerste. Enkele jaren na de opstart bleek al snel dat een grotere winkelruimte  beter zou passen bij het concept van Prinsen & Prinsessen. Nu kunnen jullie uitgebreid alles zien en voelen!

Daarom verhuisden we in februari 2018 naar een nieuw pand met een grotere oppervlakte op de Bredabaan. We maakten meteen de switch van een klassieke inrichting naar een modern, open en luchtig winkelconcept met een grote etalage.

Kom zeker eens een kijkje nemen!

0